Garsi:
فروکتوز بهترین جایگزین شکر در صنعت مواد غذایی است.
کاربردهای شربت فروکتوز
محصولات نانوایی کمپوتها
آبمیوهها
شیرینیها
دسرهای آماده
نوشیدنیها
تولید مخمر
مرباجات
و مزایای زیر رو دارد
نرم و تازه نگه داشتن و به تأخیر انداختن بیاتی درمحصولات نانواییعدم کریستالیزاسیون در محصولات ویسکوزمانند مربا و سیروپهای طعم دار در طی انبارداريایجاد بافت منسجم و یکنواخت در محصولات غذاییجلوگیری از فساد میکروبی محصول(بدلیل افزایشفشار اسمزي)شرکت در واکنش قهوه اي شدن و ایجاد رنگ طلایی