تنور نان
تنور نان صنعتی جزء تجهیزات رستوران و تجهیزات کبابی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
تنورنان صنعتی در کبابی ها برای ارائه نان داغ به مشتری استفاده می شود.که به صورت متحرک می باشد.
تنور نان دارای چرخ بوده تا در صورت لزوم قابل جابه جایی باشد.
تنور نان صنعتی جنس داخل از گل و رویه استیل می باشد.
راه اندازی تنور به این صورت می باشد که بین تنور گلی و بدنه استیل باید ماسه بادی ریخته شود و به مدت 4 ساعت با شعله خیلی کم روشن بماند تا بعد از زمان گفته داخل تنور را با چربی آب بندی کنند.
تنور