این شرکت بهمنظور اطمینانبخشی به مشتریان خود در پیشبرد صحیح پروژه، در تمام مراحل مشاوره، ساخت، راهاندازی و بهروزرسانی آشپزخانهها، باهدف جلب رضایت حداکثری بهواسطه بهرهگیری از گروههای تخصصی مهندسین مشاور، واحد تضمین کیفیت و متخصصین تغذیهای، خدمات ذیل را ارائه مینماید:
1- بازدید کارشناسی از محل پروژه
2- بازدید از پروژههای در حال ساخت
3- بازدید از پروژههای در حال کار بهمنظور بهروزرسانی.
ارائه انواع مشاورههای لازم بهمنظور:
1- انتخاب دستگاهها و لوازم آشپزخانه
2- توجه به گردش کار مناسب و رعایت اصول ارگونومیک
3- اختصاص مساحت لازم برای فضاهای مورد نیاز نسبت به نوع آشپزخانه
4- تعیین ظرفیت و مشخصات اجزای انواع سردخانهها
5- رعایت اصول ایمنی و بهداشتی.
6- ارائه نقشههای دوبعدی و سهبعدی اعم از:
نقشههای طراحی تیغهچینی و چیدمان تجهیزات بر اساس مجموعه استانداردهای CODEX39،ISO22000،HACCP، GMP.
پلان زون بندی معماری (انبارها، سردخانهها، آمادهسازیها، آشپزخانه گرم و سرد، دلیوری و …)
7- پلان تیپ بندی و چیدمان ماشینآلات و تجهیزات.
8- پلان جامع تأسیسات الکتریکال و مکانیکال اعم از نقشههای اجرایی آب، برق، گاز، فاضلاب و هود
طراحی، تولید و تأمین تجهیزات مطابق با ابعاد استاندارد و سفارشی در بخشهای:
تجهیزات آمادهسازی (از قبیل انواع میز، کابینت، سینک و…)
ماشینآلات آمادهسازی (اعم از سبزی خردکن، چرخگوشت، خلال کن و…)
تجهیزات انبارشی (از قبیل انواع قفسه، ترولی و…)
تجهیزات پخت (از قبیل دیگهای پخت صنعتی، انواع اجاقهای پخت و…)
تجهیزات شستوشو (از قبیل انواع ماشینهای ظرفشویی با ظرفیتهای مختلف و…)
تجهیزات سرمایشی (از قبیل انواع یخچال، فریز، سردخانههای ثابت، متحرک و…)
تجهیزات سرو غذا (از قبیل انواع کانتر، بوفه و…).
بررسی اقتصادی طرح:
برشمردن مزایای اقتصادی طرحها،
ارائه طرح توجیهی تفصیلی،
مقایسه شرایط مطلوب و موجود آشپزخانه.
خدمات فنی:
ارائه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش برای تمامی محصولات
پیادهسازی برنامه تعمیرات و نگهداری دورهای